You Are Viewing

Wrap up comedy

 • Wrap-up Comedy in Stadsschouwburg Antwerpen

Hilarische samenvatting van uw event

Wrap-up Comedy

ALGEMEEN

Als buitenstaander naar een organisatie kijken, dat is echt het leukste wat je je kunt voorstellen. Vaak zitten mensen in een sociale omgeving helemaal ingebakken in terminologie en werkwijzen die voor iemand van buitenaf heel verwarrend over kunnen komen, maar voor de betrokkenen totaal gesneden koek zijn. Daar moet een spiegel voor zijn, die patronen moeten worden benoemd. Lachen om jezelf en je eigen werk kan zo verhelderend zijn. Met Wrap-Up Comedy kijkt de comedian een aantal uur mee naar de meeting/workshop/plenaire vergadering/ klantendag of wat voor bijeenkomst dan ook en geeft daarna in een half uur zijn visie op het hele gebeuren met messcherpe comedy over de onderwerpen die in de voorgaande uren allemaal voorbij zijn gekomen. Scherp, betrokken, actueel, inhoudelijk en confronterend, maar vooral veel lachsalvo’s uit herkenning.

WANNEER INZETBAAR?
Wrap-Up Comedy is de ideale afsluiter van uw event! Alle onderwerpen van die dag komen nog eens een keer voorbij, maar dan met heel veel interactie, feedback en vooral heel veel humor. Hiermee wordt alles weer in perspectief geplaatst en met zo’n afsluiting gaat iedereen met een geweldig positief gevoel naar huis.  Showtime: 15-45 minuten. Groep: 8 tot 10000 man

Wrap-Up Comedy Hotellotop  RAI 2014 met o.a. Andre Kuipers

INPUT VOORAF EN TIJDENS EVENT
 • Op basis van uw input vooraf wordt een basis gelegd voor een hilarische Wrap-Up Comedyshow.
 • Er wordt een factsheet gestuurd die u door een vastgelegde set vragen heen leidt, waardoor u richting en houvast krijgt en niet te lang hoeft na te denken over wat relevante input zou kunnen zijn.
 • Het factsheet kunt u eventueel met meerdere personen invullen, zodat de informatie goed en breed gedragen is
 • Na het retourneren van de factsheet volgt een telefonisch voorgesprek of indien u dat liever heeft een meeting
 • De onderwerpen die u relevant vindt spelen een grote rol in de Wrap-Up Comedyshow
 • De meeste input echter komt op de dag van het event zelf.
 • Vooraf moet worden bepaald aan de hand van uw programma welke plenaire of andere onderdelen relevant kunnen zijn om te observeren.
 
DE WRAP-UP  COMEDY SHOW
 • De show vindt uiteraard plaats op de locatie waar uw event is.
 • Zittend publiek is een grote pre en natuurlijk goed professioneel geluid en licht. Dit kunnen wij eventueel voor uw verzorgen.
 • Er is altijd veel interactie met het publiek. Geen monoloog dus maar echt tweerichtingsverkeer! Dat maakt het publiek en dus uw event een flink stuk actiever.
 • De Wrap-Up comedyshow duurt circa een half uur.
 • Alles wat er die dag voorbij gekomen is aan sprekers, onderwerpen, doelstellingen, sheets, workshops, etcetera komen naar voren, maar dan bekeken en overgoten met een humoristische saus.
 • Doordat alle onderwerpen nog een keer de revue passeren blijven ze beter hangen bij uw medewerkers of gasten, waardoor de boodschap veel beter aan komt!
 • De Wrap-Up Comedyshow zal altijd in lijn zijn met de grenzen die u aangeeft.

 
quotes over Wrap-Up Comedyshow

Manon-van-Beek met logo Accenture_edited-2MANON VAN BEEK (COUNTRY MANAGING DIRECTOR – ACCENTURE NEDERLAND)
“De manier waarop Harry Glotzbach de groeistrategie van ons bedrijf aan het einde van de dag scherp samenvatte zorgde er niet alleen voor dat we ONGELOOFLIJK gelachen hebben maar ook dat de kernboodschappen van die dag nooit meer zullen vergeten.”

 

Patrick de Zeeuw en logo SBCPATRICK DE ZEEUW (CO-FOUNDER STARTUPBOOTCAMP / DIRECTIE ENDEMOL / FOUNDER ONBOARD MEDIA):
Harry is a great entertainer. If you like a guy with an amazing sense of humor that dares to make fun in an acceptable way of your CEO,  management, client or partner then I suggest to invite him to your own company event . You’ll love it. Enjoy!”