You Are Viewing

Maatwerk comedy

 • Maatwerk Comedy bij UNIT4
Uw input is de rode draad

Maatwerk Comedy

ALGEMEEN

De kracht van maatwerk comedy zit in de inhoudelijke verdieping in de organisatie en uw doelgroep met een flinke dosis humor. Wat leeft er onder de mensen binnen uw organisatie of onder uw klanten? Wat zijn hun kerntaken, hoe is de werksfeer, waar balen ze van, wat vinden ze fantastisch, hoe trots zijn ze op uw organisatie en waar zien ze zichzelf in de toekomst?
Door jarenlange ervaring in het analyseren waar het in een organisatie om draait is het mogelijk om iedereen te raken en de juiste onderwerpen aan te snijden en daar comedy van te maken. En, uw boodschap komt altijd veel beter aan als er humor als kruiwagen wordt gebruikt.

WANNEER INZETBAAR

Maatwerkcomedy kan als opening van de dag om de zaal ‘lekker los’ te maken of als tussentijdse evaluatie op het event of natuurlijk als ideale komische afsluiting, waardoor iedereen met een heerlijk  en positief gevoel naar huis gaat. Showtime: 15-45 minuten. Groep: 8 tot 10000 man

Comedy tijdens Kinetic Futures in Muziekgebouw aan het IJ

U LEVERT DE INPUT

Op basis van uw input wordt een impactvolle comedyshow geschreven en uitgevoerd.

 • Er wordt een factsheet gestuurd die u door een vastgelegde set vragen heen leidt, waardoor u richting en houvast krijgt en niet te lang hoeft na te denken over wat relevante input zou kunnen zijn.
 • Het factsheet kunt u eventueel met meerdere personen invullen, zodat de informatie goed en breed gedragen is
 • Na het retourneren van de factsheet volgt een telefonisch voorgesprek of indien u dat liever heeft een meeting
 • De onderwerpen die u relevant vindt spelen een grote rol in de Maatwerk Comedyshow
 • U kunt op de dag zelf en zelfs kort van te voren nog ‘the latest news’ laten weten, zodat dat ook eventueel wordt gebruikt.
 
DE MAATWERK COMEDY SHOW
 • De show vindt uiteraard plaats op de locatie waar uw event is.
 • Zittend publiek is een grote pre en natuurlijk goed professioneel geluid en licht. Dit kunnen wij eventueel voor uw verzorgen.
 • Er is altijd veel interactie met het publiek. Geen monoloog dus maar echt tweerichtingsverkeer! Dat maakt het publiek en dus uw event een flink stuk actiever.
 • De comedyshow duurt ca half uur, maar deze tijd is ook aan te passen aan uw wensen.
 • Uw onderwerpen, doelstellingen, issues, etcetera komen naar voren, maar dan wel op een humoristische toon, waardoor de boodschap veel beter aan komt!
 • De comedyshow zal altijd in lijn zijn met de grenzen die u aangeeft.

 

 
quotes over Maatwerk Comedyshow

Ruud Hendriks en BNR logoRUUD HENDRIKS (CO-FOUNDER STARTUPBOOTCAMP / RTL4 / PAROOL / BNR NIEUWSRADIO / HENDRIKS.TV ):
“Harry Glotzbach was een fantastische afsluiter van ons evenement. Ik heb blauw gelegen van het lachen en kreeg tegelijkertijd een zeer leerzame spiegel voorgehouden”, een absolute aanrader!”

 

 

Charles van Gogh en logo Mise en PlaceCHARLES VAN GOGH (MANAGING DIRECTOR MISE EN PLACE GROUP):
“Harry Glotzbach. Wederom genoten van zijn TOP comedy act. Weer kreeg hij het voor elkaar om 180 studenten gierend de mond te snoeren. Ter voorbereiding sluit Harry wat eerder aan, pikt de voorgaande zaken clever op en speelt doordacht overal op in. Na een zware dag brainstormen, werken of vergaderen is het top dat Harry de dag lachwekkend laat eindigen”.